WJ-K Fotografie WJ-K Fotografie
home>Albums>About Us

  WJ-K Fotografie is een team van enthousiaste fotografen. Samen leggen we ons al geruime tijd toe op verschillende aspecten van fotografie.
Ons favoriete thema is echter HDR (High Dynamic Range), maar andere thema's zoals architectuur, evenementen, natuur, etc, hebben zeker ook onze belangstelling.
Op deze website kunt u kiezen uit onze foto´s. Regelmatig worden nieuwe foto's online geplaatst, dus kom gerust regelmatig langs om te kijken. De beelden zijn online na betaling direct te downloaden, ook foto's op canvas etc zijn mogelijk. Voor verder uitleg zie info.

Hoewel we de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan het toch voorkomen dat de informatie onjuistheden bevat of niet is geactualiseerd.
De fotografen en de samenstellers van deze website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook die kan zijn ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website.

We doen onze uiterste best om deze website zo zorgvuldig mogelijk te onderhouden. Het kan voorkomen dat we toch iets over het hoofd hebben gezien.
Ziet u een onvolkomenheid, onjuistheid of mist u juist iets? Laat het gerust weten!, dit wordt door ons team juist enorm gewaardeerd.

Deze site gebruikt cookies en gegevensanalyse om het gebruik van de site te monitoren.
Dit doen we omdat we de site graag voortdurend willen aanpassen om een betere gebruikerservaring te bereiken.
Door de site te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies en data-analyse.